Ватан

Авазва чун дагъда кьакьан,
Рахазва чав шагьвардин ван.
Муркlадин фур,ятар къайи,
Дагълар я зи Ватан хайи!

Рагъ илифай дагъдин кукlуш,
Шагь дагъларни аквазва хуш.
Зи Хъукьварни женнет багъ я,
Рикlиз кlани чими рагъ я!

Булахарни авазва чахъ,
Живед фурни гала къвалахъ.
Жейран фейи жигъирарни,
Тух жери туш гуьгьуьларни.

Гьавани я серин-къайи,
Чи дагълара авай михьи.
Гьикьван гуьзел я чи цавар!
Чи гьар са югъ хьанва сувар!


Рецензии