Котик Персик. Песня
Молочко хлебтав.
Як же необачно
Раптом ти пропав
Приспів:
Падає листочок.
Де ж ти, мій дружочок?
Де ж ти, котику, подівсь,
Мій рудий комочок?
Я пройшла хутенько
Двір наш і підвал.
Де ж ти, мій руденький,
Де ж це ти пропав?
Приспів.
Кличуть мама з татом,
Тільки все дарма.
Котиків багато,
А тебе нема.
Приспів.
І сумує небо,
Хмариться весь день.
Як же ми без тебе
Житимем тепер
2006г.
КАРТИНКА ИЗ ИНТЕРНЕТА
Свидетельство о публикации №116072204865