Не судилось. Песня
Не судилось - і все інше до бісу.
Як же можна слова ті забути?
Не судилося разом нам бути.
Приспів:
«Не судилось», - дощем небо плаче.
«Не судилося», - вітер шепоче.
«Не судилося», - пташка співає.
«Не судилося», - сонечко крає.
«Не судилось», - тихо губи шепочуть.
Та сказати вони інше хочуть:
«Скільки літ ми тягар разом несли.
Як же легко ти все це закреслив».
Приспів.
Не судилося, хоч плач, не судилось.
І уже серебром скроні вкрились.
Я не зможу цей біль пережити.
Як же можна на світі з цим жити?
Приспів.
2006г.
Картинка из интернета
Свидетельство о публикации №116072204853