Земля моих батькив. Песня
Щоб оглянути всіх з висоти.
Землю рідну свою покидаємо,
Щоб в чужині щось краще знайти.
Та земля навіть не ображається,
Вірить в завтрашні мрії, мов сни.
І надіється, що дочекається:
Знов прилинуть додому сини.
Приспів
Земля моїх батьків - це поле не засіяне,
Це - в небі вересневім клекіт журавля.
Земля моїх батьків - це пісня недоспівана,
Це - мрія недомріяна моя.
Земля моїх батьків хлібами заколоситься.
Над обрієм заграє вранішня зоря.
Земля моїх батьків - до тебе серце проситься.
Найкраща в світі ти, земле
Приспів
Роки мчать, мов птахи бистрокрилії.
У синів підростають сини.
Років плин зупинити не в силах ми,
Не повернуться знову вони.
А земля все чекає, надіється,
Вірить в завтрашні мрії, мов сни.
На світанку так солодко мріється.
Та не линуть додому сини.
Приспів
А коли в душу смуток прокрадеться,
Ти згадаєш дитинство своє,
І збагнеш, що крім горя, є радощі,
Що батьківська земля в тебе є.
І вона тебе прийме з обіймами,
Подарує тепло все своє.
А коли день останній настане твій,
Прийме грішнеє тіло твоє.
Приспів
Свидетельство о публикации №116072204800