Нема сенсу жити без тебе

Немає сенсу жити без тебе,
Бо навіщо всі ті зорі на небі,
Якщо вдвох ми до них не торкнемся
І в безодню разом не зірвемся?

Молю тебе - обернемся птахами -
В них є сила літать над дахами,
В них є те, найсвятішеє, воля,
А пред ней відступає і доля.

Їхні крила - дарунок природи,
Не буває без них той свободи,
Коли можеш пірнути під хмари,
Лиш би бути з тобою у парі.

Лиш би бути з тобой у печалі,
Від людей тих жорстоких подалі,
В щасті, радості, сумі, турботі,
Не в образі, хоча і в тісноті.

Лиш би вкупі йти тим битим шляхом
І навік поборотись зі страхом
І не знати самотності болю і мук
Та уникнути гіркого жалю розлук.


Рецензии