Мрiя

Не може мрію зупинить ніщо у світі.
Ніщо не втримає бажань бурхливих ріки.
Нема сильнішого ніж знати та могти.
З цих слів складаються мої стежки.
Коли була маленька та мрійлива,
Хоча,чому була? Назавжди так.
Чужі вітри мої ламали крила,
Та я для себе в небі малювала знак.
І що б про мене не казали люди,
Яких би висновків вигадувать нових.
Завжди підніме вогняная сила,
Та сила,що горітиме навік.
Як маєш ти в житті своєму ціль,
Іди до неї крізь болота та мости.
І пам'ятай з життя дитячого той тихий двір,
З якого починалося усе.


Рецензии