Your Amusement Park

For me you mean more than all prizes,
you walk along, go smiling,
you will not give me much money,
More important is how you humble.

As children on carousel -
they are loving the high flight,
dependence on whirling race.
Ten minutes - and their delight.

And since your amusement park
for me is completely free -
what else do I have to ask? -
this debt I vannot redeem.




***

Для меня ты важнее премий,
идешь себе, улыбаешься,
ты не выдашь мне много денег,
Важнее - как ты издеваешься.

Как дети на Карусели -
любят высокий полет,
зависимость от кружений.
Десять минут - и восторг.

А поскольку твой парк развлеченй
для меня совершенно бесплатный -
что еще от тебя мне требовать? -
я и так в долгу неоплатном.


Рецензии