It sounds so pathetic

It sounds so pathetic:
I feel myself like a priest,
coming to people from ambon
and giving them Eucharist.

Thank you for high appraisal!
Light is both wine and bread.
Since I am christian lady -
to Christ I'll give my place.

Drink only from pure chalice -
only Orthodox wine!
Do I sound too fanatic?
Seem just like saint John's wife?

Dear, I have no way out.
(sincerely, noone has) .       
Speaker begins to master
in closeness to God.

He speaks the opened stories
after you clean your eyes.
Stories become so obvious
ruled by the hands of lights!

I am too shy to impose
my own wine on you.
Is that brand really worthy? -
poems of Liza Sud...

***
Это так патетично звучит:
ощущаю себя свящненником.
Как с авмона вниз нисходить,
чтобы людям дать Причащение.

Спасибо за это признание!
Свет - это хлеб и вино.
Но место, раз я - христианка, -
Христу уступлю своё.

Пей лишь из чаши чистой,
И лишь вино Православия.
я - слишком фанатична?
Как будто жена Иоаннова?

Друг, у меня нет выхода.
(да и нет его - ни у кого) .
И мастер становится спикером,
лишь сливаясь с Творцом.

Он расскажет сказки раскрытые,
если ты очистишь глаза,
покажут они c очевидностью:
всё Света ведет рука.

Я слишком робка - навязывать
Вам собственное вино.
А стоит сей брэнд показывать? -
стихи Лизы Судьиной...


Рецензии