Стучит котенок в двери

Стучит котенок в двери:
«Пусти  к себе в постель?!»
А я кажу: «ти брудний,
Окремо будеш спати!
І що робив з Наталкою?!, --
Не можу того знати!»
«С Наташей только сплю
И, это ты поверь!
Но я с ней сплю по дружбе
И это не любовь..,
А Ты моя сметанка!, --
Поверь мне, Детка, вновь!!!
А то уйду я навсегда,
Закрою плотно дверь!», --
Так кошеня мене лякає..,
А я вже змучилась либонь..?!
Як брудне і не поважає..,
То що ж, їди собі! Боронь…

Белая Роза, 2016 г.


Рецензии