Do you know that I m Itzhak

Do you know that I'm Itzhak.
Since the Bible talks about one man.
I was not killed by Abraham,
But a high soul was put inside me.

Now may be I am Isav,
Who was fighting for primogeniture.
Because I try to find my Christ
Before Judaism. In resemblance.

***
А ты знаешь, что я  - Ицхак,
Если Библия лишь о душах.
Меня не убил Авраам,
Но вселил мне высшую душу.

Теперь, может быть, я  - Исав,
Кто сражался за первородство.
Потому что ищу Христа
Перед иудаизмом. В Сходстве.


Рецензии