все написав що мав...

Майже все написав що мав.
Щось сказав, десь написано було.
Не читаю, що з тих часів
Десь на аркуші пожовклим залишено.
Час летить, і поглядом в рік
Коли розквітала, ще сила натхнення,
Коли мрія жила .Де вона набиралась сили?
Спокусой жила, малювала картинки не здійсненні
Залишаючи на згадку обривки.
Все частіше в словах,на устах..»десь», «колись» ..»промайнуло «
Не вже? Вибачається переді мною годинник, але стрілкою водить по колу невпинно.


Рецензии