I кожен ма мрiю

Дозволь,як другу я на вушко розкажу?!
У мене є маленька таємниця.
Можливо,здогадався сам,хоч я іще мовчу,
В очах моїх джерельна б'є криниця.
Я маю мрію , як і кожен із людей,
Не гроші,не зірки,хоча воно не лишнє.
Я хочу мати того,хто мене знайде,
І з ним побачить світ,роками жити вічно.
У голові вже є майбутнє, ми крізь хмари,
Полетимо, і тільки нас шукай.
Я хочу водоспади бачить,гори,
Я хочу створювати мій життєвий рай.
Тож якщо ти побачиш чи відчуєш,
Що десь блукає хтось,мене шука.
Я дуже прошу,супроводь його до моря,
Засвітиться щасливая душа.

Любити обіцяю,більше не боюсь,
І у пригод полон,там жити зостаюсь.


Рецензии