З любов ю до весни

За що я люблю весну?
За можливість почати нове життя.
За яскраве сонце,за почуття.
За Дуже теплі і потрібні слова .
За гарний настрій,за відчуття.

Кому ,як не нам,Радіти дням,
Спіймати хвилю,тримати там.
В обійми ніжні,Години йдуть,
Нехай так вічно, чекає люд.

Злітай хутчіш до очей зірок,
Можливо,вже біля нас,стрибок.
І вже разом на морському дні ,
Живем,тому такі молоді.

Я дуже хочу робити так,
Як каже серце,то мій маяк.
І доки час - нескінченна вода,
Я буду радіть, як приходе весна.


Рецензии