Зiзнання

Як ти захочеш, подарую світ,
Як схочеш ти, усю свою любов
До тебе понесу.
Твій щирий сміх.
Він ,ніби марево для мене.
Уві сні ,
не маю перепон ,
Ніяка глибина
Не стане ,як кордон .
І ніби вже твоя,
Та це якийсь закон.
Як чуєш телефон
Крізь той щасливий сон.
Ти тільки зрозумій ,
Що то моя душа.
Крізь кожен вірш вона кричить ,
Але німа.
Спішить до тебе ,гине,сподіва.
Дарую все тобі,
Тримай, то мій великий світ,
Не просячи нічого,
Все іде ,як слід.
Рука в руці,
І знов мрійливий сон,
І знов зникає той невидимий кордон.


Рецензии