брешуть
Не шукай на землі чи на небі.
Десь в барлозі дрімає. У неї зима.
То такий самозахист в неї.
Не такий вже страшний підземельний ніхто,
Просто хитрий і досить гумозний.
Не такий вже суцільний у небі бетон.
Сивий клаптик. А далі космос.
Свидетельство о публикации №116072007262
Солянова-Левенталь 20.07.2016 21:11 Заявить о нарушении