Лето. Песня
Крокує літо по землі
Зеленим буйним цвітом.
І всі дорослі і малі
Радіють щиро літу.
Приспів:
Буяють трави у росі,
Вода каміння точить.
Нехай тебе кохають всі,
А ти, кого захочеш.
Сміється сонечко з небес,
Моргає пустотливо.
Промінням радує тебе,
Веселу і щасливу.
Приспів.
Назустріч щастю сміло йди,
І пам’ятай, що всюди
Тобі зустрінуться завжди
Чудові, добрі люди.
Приспів.
Фото из интернета
Свидетельство о публикации №116072006397