Светлофорчик. Песня
Стоїть він гордо, одиноко.
Життя важливий оберіг,
Наш світлофорчик хитроокий.
Він нас від лиха береже,
Дорогу вказує завзято.
Ти міцно спиш, а він уже
Очима блима хитрувато.
Приспів.
Блима світлофорчик.
Чмихає моторчик.
Гей, машино, загальмуй!
Не зруйнуй газончик.
Червоним оком він моргне,
І ти зупинишся відразу.
А жовте око надихне
Приготуватись до наказу.
Зелене око вкаже враз,
Що можна в путь іти щомиті.
Дороги вже чекають вас,
І всі шляхи для вас відкриті.
Приспів.
На перехресті двох доріг
Стоїть він гордо, одиноко.
Життя важливий оберіг -
Наш світлофорчик хитроокий.
І ясно світять нам згори
Вогнем незгасним, нескореним
Найважливіші кольори:
Червоний, жовтий і зелений.
Приспів.
Свидетельство о публикации №116072006371