Вжик. Песня
І я вам всім скажу,
Що я - дорослий вже мужик,
До школи вже ходжу.
І хочу я насамперед
Побачити весь світ.
Я скік на свій велосипед,
І полетів мій «вжик».
Приспів:
Вжик, вжик, мчить вперед
Мій прудкий велосипед.
Тільки пил стовпом летить,
Вітер у вухах свистить.
Вжик, вжик, на педаль,
Ти сильніше налягай.
Хай стрілою мчить вперед
Мій крутий велосипед.
Приспів.
Я на педаль натисну ледь,
І вмить лечу вперед.
І в світ широкий мчить мене
Швидкий велосипед.
Лиш дві педалі я кручу,
Лечу ж, мов вільний птах.
На двох педалях я лечу,
Мов на семи вітрах.
Приспів.
Вирує двадцять перший вік,
І я признаюсь вам:
Я свій чудовий, вірний «вжик»
Нікому не віддам.
Навіщо скутер, мотоцикл,
Важкий автомобіль?
У мене є мій вірний «вжик»,
Найкращий велик мій.
Приспів.
Фото из интернета
Свидетельство о публикации №116072006308