таланти

Хай бурлить життя на Україні!
Є талант у кожній тут родині!
Я іду від хати і до хати.
Люди щирі й гумором багаті…

В нашій Україні є таланти.
Полюбляє дід Тарас співати.
Ще й до того гарний він трубач.
Проганяє горобців із дач.
Ось бувало, опрокине чарку.
Як засяде в огороді зранку
Дує у трубу, та так, що криє
Його матом тітонько Марія.

А малий онук Явдохи зранку
Назбирав десь тарганів у банку
І підсипав бабці у салат.
Проявився тут її талант!
Євдокія так заверещала,
Що у кабана пропало сало.
Схуд він від жіночих децибел.
Ще й співає нам вночі тепер.

Сміємось, бо он де на городі,
Тітка Агрипина раком ходить.
Світлофором жовті труселя: -
Небезпечно! - кажуть крадіям.

Тракторист Микола в ріку в’їхав ,
Бо назвала Маня його психом.
І тепер, неначе бурлаки
Хлопці тягнуть трактор із ріки.
Та залізний кінь такий паскудо -
Тут не обійтися без верблюда
І листа послали в зоопарк: -
Без верблюда вашого ніяк!

То життя вирує в Україні!
Є талант у кожній тут родині!
Люди щирі й гумором багаті…
Приїздіть таланти шанувати!
11:17
/20.07.16./


Рецензии
Дуже гарний віршик, сподобавсяяяя)))) дякую, в нашій родині таки є талант))))

Шанувальниця   20.07.2016 19:17     Заявить о нарушении
Дякую, Шанувальниця...

Лариса Калинина-Харламова   20.07.2016 19:18   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.