Мiй друг й товариш

Я коли чогось не знаю
То його завжди питаю,
Він учитель для всіх нині
Й другом кожній є людині.

Він завжди мене чекає
І добряче мене знає,
Він постійно на роботі
Тож в народу він в почоті.

Він співає і говорить
І нікого не заморить,
Інтернет мій друг й товариш,
З ним що хочеш, те і звариш.
19.07.16.


Рецензии