Застережнi заходи..

***

Застережнi заходи
Але вiн обурився
Вибухова хвиля:
Опустити очi

Ось вершина творчостi
Нам пропасти без вiстi
Є вiнець досягнень:
ЗвинувАчувати

Не вiд мене влада ця
Тiльки так здається тут:
Зобов`Язувати
Викликати сумнiв

Дух твiй часто згадував
Джерело добробуту
Лист до запитання
Блекоти об`ївся

Надзвичайнi заходи
Голосна iсторiя
Вогненебезпечнi
Заповiтнi мрiї..


   170716   15.20


Рецензии