Хуртовина

***

Хуртовина
Снiг як хутро
Де ховатися менi?

Україна
Бiлим цукром
Лiжко снiгу на землi

Завiрюха
Я благально
Подивлюся на Марiю

Зникне туга
Тут негайно
Благодiйницею вiє

   
   140716   18.45


Рецензии