Моральне обличчя людини..

        ***


Моральне обличчя людини
Iкона її iснування
Там є грiх i кривоприсяжник,
Але також дух заповiтний,
Запроданець зарозумiлий,
Сумлiння недалекоглядне,
I все ж, соловейко спiває,
Коли червонiє троянда,
Коли Христос доброзичливий:
З iкони є погляд ласкавий..


     140716   17.58


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.