Кто как пьет, так и поет. Песня

Хто як п'є, той так і пише.
          В. Наумов.
 
Хто як п'є, так і співає. Пісня

Хто як п'є, так і співає,
Добре випив– гарний спів.
А без чарки не буває
Ні мелодії, ні слів.

Приспів.
Пташка гілочку хитає
І на ній гніздечко в'є.
Хто як п'є, так і співає.
Як співає, так і п'є.

Цілий день під ніс мугичу –
Нам без пісні житии гріх.
Хоч добра вам співом зичу,
Та без чарки – він як сміх.
 
 Приспів.

Я малесеньку чарчину
Щось міцненького наллю –
За якусь вже там хвилину
Всіх вас співом звеселю.

Приспів. 


Рецензии