Ти, людина свята...
Ти, людина свята,
Завжди в думах моїх,
Ти якась не така,
І не схожа на всіх...
Дивна зірка моя,
Ніжна, перша любов.
Душа добра твоя,
Пробачаєш всіх знов...
Ангел мій не земний,
Як врятовуєш нас...
Погляд твій золотий,
Правда це, без прикрас.
Ось і знов поруч ти,
Дні летять, мов свята,
Відчуття висоти,
Ти, людина свята.
Автор Геннадій Сівак.
7 жовтня 2005 року.
Свидетельство о публикации №116071808963
Щастя. Радості. Весни.
Оксана Федишин 21.07.2016 11:22 Заявить о нарушении