Новые рассветы

Нові світанки будуть кращі,
Думки старі підуть у небуття.
І на нові білесенькі сторінки
Лягають строки про нове життя.

У застарілих главах жирна крапка.
У книгах тих, на жаль сумний кінець.
Всі намагання їх писати
Зійшлися просто нанівець.

Там вже не буде більше суму,
І вже не буде тих вагань.
Не буде спроб когось змінити
Та марних, безнадійних сподівань.

Нові світанки ще тепліше,
Нові, красиві вечори...
Нові події і приємні люди
Такої нової, та, літньої пори...


Рецензии