Поцiлунок щастя

Предбачення чудне,
Що щастячко знайде
Мене і поцілує
Й коханням полікує.

Шукаю вже давно,
Вже скисло і вино,
А щастячка немає,
Бо світом десь блукає.

Та вірю що знйде
Колись воно мене,
Русяве і красиве,
Не чорне і не сиве.

Нам посміхнеться світ,
Позбавить нас всіх бід
І будемо літати
Та пісеньки співати.

Як добре в світі жить,
Кохатися й любить,
Немає щастю міри,
Безмежність є довіри.
13.07.16.


Рецензии