наше життя - губи

Хоч хочу вдома, та не ночую
Збігаються слова в одну й ту ж рифму
Існую...Десь цілую, не цілую
Я радий, що життя йде тихо

Стосунки, як метелики в житті
Їх важко розпізнати по породі
Червоні, сині, жовті, голубі
Тай колір для кохання вже не в моді

Дівчатам поцілунки забуваєм
Ромашки забуваєм на полях
Стосунки, що казав
ми їх втрачаєм
Нажаль це все в реалі, а не в снах

Ми дихати на губи забуваєм
Тай губи вже лиш тільки для розмов
Втрачаєм... і так сильно забуваєм
Що губи, як комп'ютер... жде обнов

Красу ж можливо бачити в повітрі
В озоні, що насичений життям
Й не зможем ми кохання десь так діти
І губи десь ховати важко нам

Й красиве те життя коли ти вдома
І хочеш ночувати саме там
Ти втомлений. Й кохання твоя втома
Тай щастя, що прокинувся не сам


Рецензии