Собака

Собака у сусіда
Вже гавкає о п’ятій,
Вона так будить діда,
Бажає погуляти.

Я теж вставати мушу,
Бо чую її гавкіт,
Терзає мою душу
Неспинний її рявкіт.

Коли вже разом з дідом
Вона іде з квартири,
Я йду за ними слідом
Ще й дякую їй щиро.

Що дихаю повітрям
Свіженьким й прохолодним,
Бо є у нас повір’я,
Що будеш не голодним.

Тому, хто встав раненько,
На поміч й Бог приходить
Й все подає скоренько,
Завжди у всьому годить.

Собака у сусіда
Хай гавкає о п’ятій,
Ідуть із ним два діда
ПодИхать й погуляти.
13.07.16.


Рецензии