Липнева спека

Знов липнева спека люд  й тварин мордує.
Добре, може тільки, зріючим хлібам.
Вдруге в Україні літо не жартує
Та нещастя вдіє лісу та птахам.

Чи не варто було б, щоб була сієста,*
Щоб у спеку людям відпочинок був
Десь у холодочку, де струмків оркестри?
Все, як у природі! Може, хтось забув?





15.07.2016 г.
Фото з Ін-ту.

*) Сієста – в Іспанії, латино-американських та деяких інших країнах традиційний денний сон, відпочинок у спеку.


Рецензии
Чудовий твір. Дякую щиро.

Нина Трало   16.08.2016 11:18     Заявить о нарушении
Люба моя Ніночко! І моя щира подяка тобі. За чуйне серце та відверту душу твою. Щасти тобі у всьому,

Юрий Тригубенко   19.08.2016 17:08   Заявить о нарушении