Чи треба в кожну хату про герою?

Чи треба в кожну хату по герою?
Чи треба в кожну хату по труні?
Якщо до бою видали нам зброю,
То певно, щоб не жити у "тюрмі".

"Гетьмани" заправляють всім нівроку,
На всякий смак їх колір жупанів,
Подивишся на них, аж то — голота,
І вбогі розумом шеренги шахраїв.


Рецензии