Буслику

 
А я сьогодні на лузі була...
Буслика самотнього зустріла..
він там щось діткам шукав, а  я
як зачарована на нього дивилась...

І як же мені до рідного краю
злітати в мить ту захотілось...
До рідної хати, де  люди чужії -  живуть,
до рідних могил з любовью - низенько-
 вклонитись..

Ой , Бусле, Бусле, чого ти до лугу злетів...
Чи може все те,що на Україні моїй-
мені тільки в страшному сні
...  привидилось....

Зоя Міщенко

15,07,2016,Курськ,


Рецензии