Бреше

Бреше що він мріє
Вмерти за свободу,
А сам тихо діє
Супротив народу.

Мрія в нього інша,
Як мільйон украсти,
Ще є мрія ліпша,
Під суд не попасти.

Був він депутатом,
У бюджет щоб влізти,
Й став багатим татом,
Є що пити й їсти.

Та мільйон не лишній
До його мільярдів,
Є хороми пишні
Й хлопчики на варті.

Його й влада знає
Й щоби не забути
Завше довіряє
Керувати всюди.
12.07.16.


Рецензии