Аднадумцы жэ нам бисункы
Я иду и пою. Бо от зарэ й щось фпычу ш.
Колы но крызь гокно налытыть 100 комаров.
Да и вот: я чы Кот, шо усё наодворот
Вам наробыть ув Яновы, колы вдруг Бычок на рогы й.
А ты хочыш чырыз год, щоб я й дивчынКу сь знайшоф щ?
Дак ведзь маты дасьць атпор навыть сыновы с шызофнь.
Так! Куды ты мни у хлив да буш пхаты трактори ж?
Я й ны й выйду тоби да ны на двир!
Эх! Хэ! Гэ! Ты вжэ спэрсь?
Да на тэ, шо й дасьць хлебц?
На-на-на киселей!
Одлетай на фик в Брэсць!
Эх, куды ты нахылывся да на во от мэё мыско ш!
Да я зарыкы пудвирок вэсь забрыю й быс косы вам!
Шоб а ныц ны в пранцый-быдлов да ны й витёр с хмаро гнивно?
Гот пак да! Мни найшовся ятвяг!
Гот кал школок з добрых порхавк
Да наризалы пташочкам
Прам цвитив ись клумбав дубаф.
А ны геть фси лыпы мылы.
Так от мы й ж прам дывкы
Да чымсь смишным завликлы ж.
А ны впыр вам в жывит
Ны увалыть кулачыщ? А ну йды-марш зытиль
Да од княжиства ярмил!
А то впэрыть Полинк вам полинць.
...да, осталось тилькы в нэбо
Гарцюваты да вжэ пэвно
Свидетельство о публикации №116071409890