Dear Apocalyptica
З віолончелями в руках.
Не вперше вони грають в Україні,
Не вперше тут лунає їх струна.
По шкірі вже летять мурахи,
Підсилюючи серця бій.
Їх чутно в фьйордах і в горах, і
Бурі, що взривається в тобі.
Міцними пальцями єднають
Фанатів фінського гурта,
Коли на струнах ніжно грають
Зникає в серці пустота.
І ось настав момент прощання,
Так важко відпустити їх.
Лунає пісня в них остання
І голос струн вже зовсім стих.
Весь гурт вклоняється доземно,
Під плескіт вражених долонь
Вони єдині, хто, напевно,
Зміг розпалити в нас вогонь.
Свидетельство о публикации №116071409874