Черемуха кв тне

В моєму садочку,
черемуха квітне
скоро мій миленький
під віконцем свисне

Вибіжу до нього
на шиї повисну
і в своїх обіймах
його ніжно стисну.

В губи поцілую
і скажу тихенько
ти самий найкращий
для мене миленький.


Рецензии