Este timp

Este timp pentru tot in lumea asta:
Sa te nasti,sa-nfloresti,sa te stingi.
Este timp sa te bucuri de viata,
Sa zimbesti,sa fii trist si sa plingi.

Este timp si sa te lasi de trecut,
Cu speranta sa privesti inainte.
Este timp sa repari foarte mult,
Sa fii bun,rabdator si cuminte.

Este timp sa ai timp pentru tot,
Sa gasesti frumosul in toate.
Este timp sa nu spui’’eu nu pot’’ -
Cel ce vrea le poate pe toate.

Este timp sa ai grija de tine,
Sa te bati cu raul mereu.
Este timp si in bezna sa cauti
O lumina in sufletul tau.

(Este timp Constantin Sandic)


Рецензии