Пенсiонери

Пенсіонери

Як погано буть старим,
Немічним і хворим,
Не цікавий ти ні чим,
Нульовий тож кворум.

Не питає нас ніхто
Як ми поживаєм,
Чи ми їздимо ліфтом,
Сходи як долаєм.

Яка пенсія у нас,
А чи вистачає
Купить м’яса в місяць раз
Й ліки, що ковтаєм?

Ми не думали, що так
В старості буває,
Мала пенсія - бідняк,
Й смерть вже заглядає.

Гидко стати бідняком
У поважнім віці
Та іще одинаком
У квартирній клітці.
12.07.16.


Рецензии