Завжди спод вайся

Вибачте за дивне питання:
«Вас що, покинули всі сподівання?
Чи, може, втратили віру в кохання?»
Від думок цих – краще рятуйтесь.
Не сидіть вдома самі – спілкуйтесь!
Головне, частіше піднімати голову до гори,
В такому разі ви уникнете біди.
Необхідно бути хоч трошки мрійливим,
І тобі ви обов'язково станете щасливим.
Оточуйте себе коханими людьми,
І ваші будні сірі, неодмінно стануть кольоровими!

17 квітня 2011 року – 5 березня 2014 року


Рецензии