Моя люба

Чи то я була не права
Чи то ти, але все неважливо…
Чи то я все вигадала, чи то було так, якесь диво
Чи то було бажання моє,
Чи твоє? Але вже не важливо…
Чи то згадуєш ти? Чи то згадую я?
Стало все не так мерехтливо
Чи то згадуєш ти? Чи то згадую я?
Відчуваю що я нещаслива
Швидко плине наш час… чи ти згадуєш нас?
Та мені вже це не важливо…
Бо бажання одне - нездійсненне воно
Підійдеш пригорнеш мене милий?

Пригорну я тебе моя люба така
Та чому ж ти чекаєш і плачеш
Чи то вигадав я, чи то правда така
Я кохаю … та ти не побачиш
Бо бажання моє – нездійсненне воно
Моя люба … чи колись ти пробачиш?


Рецензии