Совокупленный инвалид укр

           СУКУПНИЙ  ІНВАЛІД


Брат своїй сестрі сказав:
Я сукупний інвалід!
І за свою інвалідність
З»їм собаку, згризу  дріт!!!

Їсти буду, -- красти буду!,
Хоч гидотну, Ти готуєш!
І нема чого сваритись,
Бо за шизом не впильнуєш!

Прибирати ж, я не буду
І тим більш носить продукти!, --
Руки в мене з того місця,
Але ноги наче фрукти!

Теж охайним, я не буду!,
Бо так БІБЛІЯ навчила!
Думку дупою здобуду!, --
В цьому є краса і сила!


Біла Троянда
09.07.2016.

Стишок про того же инвалида, о котором
в прозе ру есть рассказ: " Андрей Дупадвигун..."


Рецензии