Що занадто

Сонечко як світить,
Сонечко як гріє,
Світ завжди помітить
Як від спеки мліє.

А рятує дощик,
Щоб води напитись,
Хоч би навіть трошки
Й красенем зробитись.

Що занадто – душить,
Не дає нам жити,
Поступитись мусить,
Щоби нас не вбити.
11.07.16.


Рецензии