Без назви на украинском языке

***
Ти запитав:"Є яблука в Едемі?"
А я тобі сказала,що нема.
І в електронному листі, там зверху, в темі
Веселий смайлик кинула сама.

І щось тоді у просторі світилось,
Буяло і сіяло і жило.
І все в житті в ту мить перемінилось
І не верталось більше  як було.

І як тепер спокусі не піддатись,
І як тепер тобі протистоять.
Все те, що я хотіла приховати
Ти зрозуміти зміг і розгадать.
11/07/2016


Рецензии