Давай обмежимося кавою, або Без ризику

Давай обмежимося кавою,
цим вечором і цим дощем,
двома метеликами млявими,
що млостяться твоїм плечем...

Давай обмежимось розмовою,
набором речень без ціни.
З цією зустріччю кавовою
нічим не ризикуєм ми.

Давай обмежимось бажаннями.
Залишим втілення для мрій.
Ми мрієм різними коханнями,
мій милий друже, милий мій...


Рецензии
Давай!!!! Давай.....

Алона Маневич   12.07.2016 13:35     Заявить о нарушении
А трудно...

Миклош Форма   12.07.2016 16:30   Заявить о нарушении