Что ж ты, ласковая дева укр

 ЩО  Ж  ТИ,  ДІВЧИНО ЛАСКАВА…?

Десь була маленька Ксюша..,
Народилась кошенятком…
І до всього ніби Дужа,
Залишаючись малятком..!

Все уміє, всіх навчає..,
І біжить, неначе вітер!!!
Але радості не має..,
І серденько без привіту…

Що ж ти, дівчина ласкава!,
Де ти щастя розгубила?
Чи білява, чи чорнява..,
Але хай би доля цвіла!!!

Можна геть піти від тата,
Можна геть піти від мами;
Можна навіть погубити,
Все чим була і що знала.

Але первісна ОСНОВА, --
СВІТЛО У ДУШІ І СКРОНЯХ..?!
Не хмурніти, не старіти!
З Богом, будь завжди знайома!!!


Біла Троянда 06.07.2016.


Рецензии