И в тик е ж совысть навыть з блин,

Колы тыбэ фганеють в писк:
Мы вам культуру ж прыподнис

Ітак, мы шо тут гонды робым.
Вам чыстым влад ужэ ж мозгы!
Бо во: на нас бросают бомбы ш
Амырыканцы й Ангыл Гмыр.

Бо как-то як-то по футболу ж
Мы вот: ны тратымо а ныц.
Ілі, ну, скажымо, віно чы
Хотімо сфынятам з дротынк.

На-на, товарышч, жры моркофок!
Бо в нас культура, го, ны жыдьськ!
І ріжуть правду ш матку гонь як
Нафарбованы Кысылішч.

Мы пырыплюнымо фсіх сфолоч!
Бо шо там о Бін ладан с піп.
І й от, дывысь канал хоть з 8 –
Усэ однэ: мы з вамы, німц!

Да, гэто страшно вэльмы очынь,
Колы колкамы по тобі ль.
Но!.. воспітателей гохтофым:
Вы па3оты быть должны!

Война ідэ за душы, что лі, х.
Ах, ліхо матыры вы прынц!
Фсэ агітацыя за совысць ш.
Да-да. Ты шо. В нас мірный прынцып.

Насілія ныма ф псіхолав.
Над сэрцэм разве дэ з ножі
Стоеть 120 тысяч сволоч:
У вас діагныз – ты, друг, сфін.

І у Новінках мучать добрэ вж,
Колы ты нэчысць в лоб впычы.
І уф когось фтрух суіцыдк:
Татко! А чо в тя пальц траслысь?..

...ну, й зары в Мняв колодяз бы ж?
А шо в ёму? А ныц гавнышч


Рецензии