Я на тебе чекав, або Пiд прицiлом

Я на тебе чекаю в подвір'ї,
де сусідка живе у вікні.
Від старенької подушки пір'я
ноги січнем укрило мені.

Вітер тихо сміявся з сусідки,
безсоромно пірнав в декольте.
І сусідка – буденності свідок –
день з порожнього лила в пусте.

Я на тебе чекав, як чекають
тільки манни небесної мить.
А сусідка очима стріляє,
щоб тебе од гріха боронить...

**************************************

Величний Попов


Рецензии