Жовтий лист

      ЖОВТИЙ ЛИСТ

В осінь жовтий лист
                кружляє,
Він летить у синю даль.
Певно, літо догорає
Й залишає нам печаль.

Десь останній птах співає
Під журливий водограй,
Що біжить з гори
                жвавенько
У пісенний зелен-гай.

Ой, струмочку наш
                бурхливий,
Восени згаси вогонь,
Що летить під вітер
                жвавий
До зоряненьких долонь.

Хай жовтнева осінь лине
Над селом і в край долин,
Вона, знаю, не покине
Наших батьківських калин.

З ними осінь залишиться
Догорати у свій час,
Щоби знову відродиться
Та й любити разом нас.

24.01.2012


Рецензии
Красиво и с грустью, Виктор, уходящее лето
и приближение осени...

С теплом,

Евгения Ревакова   10.07.2016 23:54     Заявить о нарушении
Большое Вам спасибо!!!..

Виктор Плут   11.07.2016 00:00   Заявить о нарушении