Завiрюха

     ЗАВІРЮХА

Сніг та сонце, не
                жартуйте,
Завірюха вже мете.
Гей... Прошу, мене
                почуйте -
Вітер виє і реве.

Вже  лапатий сніг
                кружляє,
Білу тишу рве, зітха...
І мене так забавляє -
Десь поділась вся
                нудьга.

Ой, метелиця
                біленька
Свище і регоче,
Ох, яка ж вона
                жвавенька -
Сніг мете охоче.

Вже і очі мої плачуть
Від сніжинок, сміху.
Вони, милі, так
                дзвінкочуть
На весь ліс, на втіху.

22.01.2012


Рецензии