Вона i е то завiрюха

ВОНА І Є ТО – ЗАВІРЮХА

Ой хурделиця, завія,
Метели;ця, заметіль...
Завірюха сильно виє
Десь з гори летить, відтіль.

Вона стогне й завиває,
Білим слідом пробіжить,
Ще й морозом налякає,
І засвище, загудить.

Зима біла і співуча
Хугами лякає нас –
І хурделиця тріскуча
Неповторна кожен раз.

Вона настрій добрий має,
І натхнення в неї є,
Заметіль усе здолає,
Коли вітер шанс дає.

Метели;ця добре дмуха,
Мете добре заметіль.
Заварила завірюха
Білий сніговий завій!


19.01.2012


Рецензии